Durady attractieverhuur

Durady attractieverhuur: plezier voor jong en oud

Durady blinkt uit in attractieverhuur. U kunt bij ons diverse attracties huren, waarvan een groot aantal met leuke aanbiedingen.

Wat dacht u van een klassieke draaimolen? Deze draaimolen is makkelijk te plaatsen en geeft elk evenement een unieke, nostalgische sfeer.

Een unieke attractie is onze Kinderoctopussy. Hier is er in heel Nederland maar één van! Hij is uitgerust met maar liefst 18 zitplaatsen en heeft al diverse publieksprijzen in de wacht gesleept.

Bent u meer van de sportieve spelletjes? We hebben een mobiele 9 holes-midgetgolfbaan, die we bij u op locatie kunnen neerzetten. Gegarandeerd vermaak voor jong en oud.

Een evenement kan natuurlijk niet zonder luchtkussen. Hiervan hebben we er twee voor u. Een luchtkussen huren staat garant voor uren actief plezier voor kinderen. En daar hebben de ouders dan ook weer plezier van.

Nostalgische draaimolen: vanaf € 350,-

Nostalgische draaimolen

Deze kinderdraaimolen is makkelijk te plaatsen en heeft een nostalgische uitstraling.
Door zijn smalle transportbreedte van 2,05 m is hij zowel buiten als binnen eenvoudig neer te zetten.

Doordat deze draaimolen is voorzien van een 220V-stroomaansluiting, kan hij overal draaien. U hoeft hier geen aparte stroomvoorziening voor te regelen.

Vanzelfsprekend heeft de draaimolen een geldig TÜV-certificaat van goedkeuring. Daarnaast is hij voorzien van een logboek en is hij verzekerd. Dankzij deze extra zekerheid kunt u er van op aan dat deze draaimolen op uw evenement een doorslaand succes wordt.

Klik hier voor meer informatie over onze nostalgische draaimolen

Luchtkussen Frits Kasteel 5×6 m: vanaf € 150,-**

Springkussen het Frits kasteelJe kunt een kind niet blijer maken dan met een springkussen. Ons springkussen ‘het Frits Kasteel’ is een zeer fraai exemplaar. Dit kleurrijke springkussen heeft een afmeting van 5 bij 6 meter. Het springkussen is voorzien van een certificaat van goedkeuring, is voorzien van een onderhoudsboek en is verzekerd. U kunt dus met een gerust hart ons Frits Kasteel op uw evenement plaatsen.

 

Klik hier voor meer informatie over het Frits Kasteel

 

luchtkussen bouncer 3X4m vanaf € 100,-**

Luchtkussen kleinMinder goed weer op de dag van uw evenement? Ook dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Ons kleine luchtkussen ‘Bouncer’ is met een afmeting van 3×4 m ook perfect binnen te plaatsen. Kinderen springen alleen bij het zien van dit springkussen al een gat in de lucht. Vervelen zullen ze zich in elk geval niet! Op elke indoorlocatie zorgt de Bouncer voor urenlang speelplezier. Over de weersverwachting hoeft u zich niet meer druk te maken.
Zoals al onze attracties is ook dit springkussen voorzien van een geldig certificaat, een logboek en een verzekering.

Klik hier voor meer informatie over dit luchtkussen

Mobile Midgetgolf vanaf € 65,-

SAM_1636Sport en spel zijn niet weg te denken van een geslaagd evenement. Deze mobiele 9 holes-midgetgolfbaan is een echte aanrader als u gaat voor een sportieve dag voor jong en oud. Hij kan op elke ondergrond geplaatst worden, zowel op gras als op steen of asfalt. Wilt u liever binnen in uw eigen huis midgetgolfen? Ook dat kan! Ook menig bedrijfs- of campingkantine is al eens omgetoverd tot midgetgolfbaan. In winkelcentra of bij straatspeeldagen is deze mobiele baan al regelmatig een groot succes gebleken. We durven wel te stellen dat onze mobiele 9 holes-midgetgolfbaan op elk evenement voor lachende gezichten zal zorgen.

Klik hier voor meer informatie over onze midgetgolfbaan

 

 

Kinderoctopussy vanaf € 650,-

Kinderoctopussy kermis Helmond

Met trots presenteren wij onze Kinderoctopussy, uniek in Nederland!

Deze attractie staat voor ‘groot vermaak voor de kleinsten’ en is een kopie van zijn broer, de grote octopus. De Kinderoctopussy is speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Doordat de armen afzonderlijk bewegen, hebben kinderen het gevoel dat ze op een echte octopus in de zee zitten.

Veiligheid staat bij ons voorop, er zit daarom ook bij deze attractie een log- en onderhoudsboek bij. Daarnaast is hij TÜV-goedgekeurd en verzekerd. Voor 100% veilig en onbeperkt plezier zit u met deze attractie helemaal goed.

Klik hier voor meer informatie over de Kinderoctopussy

 

Op zoek naar extra feestelijk voordeel?  Ontdek onze voordelige combinaties voor nog meer betaalbaar vermaak.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel.: 0416 340317 / 06 51313959
Fax: 0416 855012

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Transportkosten: € 0,45/km
Uurtarief extra personeel: € 35,00

Prijslijst 2016 excl. BTW en transportkosten, op basis van 4 uur

** Voor deze artikelen wordt € 50,- borg in rekening gebracht.

Huur geschiedt op eigen risico.

 

Onze gegevens

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel. : 0416 340317
Fax : 0416 855012
Mobiel: 06 51313959

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Laatste nieuws

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Vol trots kunnen wij u mede delen dat we voor de tweede keer de eerste ...

13 jun

No comments

Referenties

Facebook