Durady entertainment

Durady entertaiment: de juiste entertainers huren voor elk evenement 

Vraagt u zich af op welke manier u de sfeer op uw evenement optimaal krijgt? Het antwoord is simpel: entertainers huren! Als geen ander zijn onze entertainers in staat voor een perfecte sfeer te zorgen. Durady heeft voor elk evenement de ideale professional. Onze jarenlange ervaring in entertainment-verhuur zorgt ervoor dat u altijd een geslaagde dag hebt.

Voor kinderen hebben we onze clown, Anka. Samen met haar ondeugende vosje Tricky weet ze iedereen aan het lachen te maken.

Liever geen clown? Voor traditioneel vermaak kunnen we u ons nostalgische ballonnenvrouwtje van harte aanbevelen. Ze maakt – haar naam verraadt het natuurlijk al –  de mooiste creaties van ballonnen. Er zijn weinig kinderen die daar niet blij van worden.

Nog zoiets waar kinderen voor in de rij gaan staan: schminken! Onze schmink-kunstenaars veranderen uw kinderen in een prins, prinses, leeuw of tijger. De fantasie van de kinderen doet de rest, u kunt ervan uitgaan dat ze de hele dag plezier zullen hebben van hun nieuwe uiterlijk.

Dit is nog maar een tipje van de sluier! De entertainers van Durady hebben al talloze kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

Schminkvrouwtje: vanaf € 80,-*

Schmink vroutje Durady Groep

Of je nu jong of oud bent – iedereen wil wel eens wegdromen in een andere wereld. Onze schminkstand zorgt telkens weer voor een kleurig feest. Natuurlijk mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen worden – een wild dier, een grappige clown, een gevaarlijke piraat of een knappe prinses? Als het schminken klaar is en de kinderen zichzelf kunnen bewonderen in de spiegel, zie je overal stralende ogen.

Wij werken met huidvriendelijke producten, gemaakt op waterbasis. De verf is dus later ook weer makkelijk van de snoetjes af te wassen.

Klik hier voor meer informatie over het schminkvrouwtje

Clown Anka: vanaf € 80,-*

_IGP4996-1Hallo, ik ben Clown Anka! Ik hou heel erg van kleuren. Daarom breng ik graag mijn ballonnenmandje mee. Hiermee maak ik voor kinderen de mooiste figuren, van heel klein tot giga-groot. Mijn vosje Tricky mag ook altijd mee. Hij is erg nieuwsgierig en houdt net als ik superveel van kinderen.

Ik kom graag op uw feest, dan maken we er samen een onvergetelijk dolle boel van.

Klik hier voor meer informatie over Clown Anka

Nostalgisch ballonnenvrouwtje: vanaf € 80,-*

Ballonnenvrouwtje 4 (Large)Als nostalgisch marktvrouwtje tover ik de mooiste gekleurde ballen uit mijn mandje. Ik maak daarvan in een handomdraai de prachtigste ballonfiguren. Ik kan een bloem of een schattig hondje maken, maar ook grote, spectaculaire creaties. Op elk evenement voor volwassenen of kinderen zorg ik met mijn gevouwen ballonnen voor een extra kleurrijk, feestelijk tintje. Een aanrader voor bezoekers van elke leeftijd, iedereen zal zich verwonderen over de vele creatieve ontwerpen die ik met ballonnen maak. Maak uw feest compleet met deze leuke, kleurrijke, mobiele act. Hij is geschikt voor diverse evenementen: op open dagen, voor feestelijke openingen, in winkelcentra of gewoon gezellig op een feestje bij u thuis!

Klik hier voor meer informatie over het ballonnenvrouwtje

Profgolfer en/of caddy: vanaf € 350,-

Profgolfer & Caddie Durady GroepAl jaren beoefent onze profgolfer met hart en ziel zijn sport. Hij waant zich hierin werkelijk de allerbeste. Maar wij weten wel beter…hij bakt er namelijk niet veel van. Zijn caddy probeert de fouten van zijn baas goed te verbergen en is zelf ondertussen eigenlijk een veel betere golfer.

Aan uw gasten de taak om de instructies van de golfer op te volgen. Hierbij zal zowel de passieve als de actieve sporter zich kostelijk vermaken. De optredens van deze entertainers staan garant voor humor en hilariteit!

Deze profgolfer voelt zich het best wanneer hij op zijn eigen midgetgolfbaan speelt.
Klik hier voor meer informatie over de profgolfer en zijn caddy

Zorac de Poortwachter van de Onderwereld: vanaf € 80,--*

Halloween Zorac de poortwachter van de onderweereldIn de Griekse mythologie geloofde men in een onderwereld. Hier kwamen de slechten der aarde terecht, na hun dood. De poort van de onderwereld werd eeuwenlang bewaakt door Zorac, de poortwachter. Tot dit moment. Zorac heeft in het geheim de onderwereld verlaten en terroriseert nu de gasten op uw evenement. Met zijn enge verschijning zal hij iedereen de stuipen op het lijf jagen. Dit zorgt voor verraste, angstige en leuke reacties van uw gasten.

Wie over stalen zenuwen beschikt, kan kennis maken met Zorac, een mythische figuur die ook graag gezien wordt tijdens Halloween.
Klik hier voor meer informatie over Zorac

Op zoek naar extra feestelijk voordeel?  Ontdek onze voordelige combinaties voor nog meer betaalbaar vermaak.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel.: 0416 340317 / 06 51313959
Fax: 0416 855012

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Transportkosten: € 0,45/km
Uurtarief extra personeel: € 35,00

Prijslijst 2016 excl. BTW en transportkosten, op basis van 4 uur

* Deze prijzen worden berekend per uur, exclusief BTW en reiskosten

Huur geschiedt op eigen risico.

 

I am text block. Click edit button to change this text.

Onze gegevens

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel. : 0416 340317
Fax : 0416 855012
Mobiel: 06 51313959

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Laatste nieuws

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Vol trots kunnen wij u mede delen dat we voor de tweede keer de eerste ...

13 jun

No comments

Referenties

Facebook