Durady verhuur

Durady verhuur: altijd de perfecte attractie huren 

Wilt u een attractie huren? Wat u ook zoekt – Durady verhuur heeft het. Bent u van plan binnenkort een evenement te organiseren? Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om attracties of een compleet entertainmentaanbod – de professionals vindt u bij ons.

We hebben een jarenlange ervaring en weten hoe we uw evenement onvergetelijk kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feestelijke openingshandelingen, de promotie van winkelcentra of aan bedrijfsfeesten. Voor elk type evenement kunt u bij ons terecht.

Wij zijn voor iedereen toegankelijk. Zo hebben we bedrijven, gemeenten en particulieren als klanten. De klant is en blijft bij ons koning. De vraag is dan ook niet ‘kunnen wij het leveren?’ maar ‘wat is uw budget?’.

Nostalgische draaimolen: vanaf € 350,-

Nostalgische draaimolen

Deze kinderdraaimolen is makkelijk te plaatsen en heeft een nostalgische uitstraling.
Door zijn smalle transportbreedte van 2,05 m is hij zowel buiten als binnen eenvoudig neer te zetten.

Doordat deze draaimolen is voorzien van een 220V-stroomaansluiting, kan hij overal draaien. U hoeft hier geen aparte stroomvoorziening voor te regelen.

Vanzelfsprekend heeft de draaimolen een geldig TÜV-certificaat van goedkeuring. Daarnaast is hij voorzien van een logboek en is hij verzekerd. Dankzij deze extra zekerheid kunt u er van op aan dat deze draaimolen op uw evenement een doorslaand succes wordt.

Klik hier voor meer informatie over onze nostalgische kinderdraaimolen

 

Clown Anka: vanaf € 80,-*

_IGP4996-1

Hallo, ik ben Clown Anka! Ik hou heel erg van kleuren. Daarom breng ik graag mijn ballonnenmandje mee. Hiermee maak ik voor kinderen de mooiste figuren, van heel klein tot giga-groot. Mijn vosje Tricky mag ook altijd mee. Hij is erg nieuwsgierig en houdt net als ik superveel van kinderen.

Ik kom graag op uw feest, dan maken we er samen een onvergetelijk dolle boel van.

Klik hier voor meer informatie over Clown Anka

 

Schminkvrouwtje: vanaf € 80,-*

Schmink vroutje Durady Groep

Of je nu jong of oud bent – iedereen wil wel eens wegdromen in een andere wereld. Onze schminkstand zorgt telkens weer voor een kleurig feest. Natuurlijk mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen worden – een wild dier, een grappige clown, een gevaarlijke piraat of een knappe prinses? Als het schminken klaar is en de kinderen zichzelf kunnen bewonderen in de spiegel, zie je overal stralende ogen.

Wij werken met huidvriendelijke producten, gemaakt op waterbasis. De verf is dus later ook weer makkelijk van de snoetjes af te wassen.

Klik hier voor meer informatie over het schminkvrouwtje

 

Luchtkussen Frits Kasteel 5×6 m: vanaf € 150,-**

Springkussen het Frits kasteel

Je kunt een kind niet blijer maken dan met een springkussen. Ons springkussen ‘het Frits Kasteel’ is een zeer fraai exemplaar. Dit kleurrijke springkussen heeft een afmeting van 5 bij 6 meter. Het springkussen is voorzien van een certificaat van goedkeuring, is voorzien van een onderhoudsboek en is verzekerd. U kunt dus met een gerust hart ons Frits Kasteel op uw evenement plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over het Frits Kasteel

 

Luchtkussen Bouncer 3×4 m: vanaf € 100,-**

Luchtkussen kleinMinder goed weer op de dag van uw evenement? Ook dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Ons kleine luchtkussen ‘Bouncer’ is met een afmeting van 3×4 m ook perfect binnen te plaatsen. Kinderen springen alleen bij het zien van dit springkussen al een gat in de lucht. Vervelen zullen ze zich in elk geval niet! Op elke indoorlocatie zorgt de Bouncer voor urenlang speelplezier. Over de weersverwachting hoeft u zich niet meer druk te maken.
Zoals al onze attracties is ook dit springkussen voorzien van een geldig certificaat, een logboek en een verzekering.

Klik hier voor meer informatie over dit luchtkussen

Mobile Midgetgolf: vanaf € 65,-

SAM_1636

Sport en spel zijn niet weg te denken van een geslaagd evenement. Deze mobiele 9 holes-midgetgolfbaan is een echte aanrader als u gaat voor een sportieve dag voor jong en oud. Hij kan op elke ondergrond geplaatst worden, zowel op gras als op steen of asfalt. Wilt u liever binnen in uw eigen huis midgetgolfen? Ook dat kan! Ook menig bedrijfs- of campingkantine is al eens omgetoverd tot midgetgolfbaan. In winkelcentra of bij straatspeeldagen is deze mobiele baan al regelmatig een groot succes gebleken. We durven wel te stellen dat onze mobiele 9 holes-midgetgolfbaan op elk evenement voor lachende gezichten zal zorgen.

Klik hier voor meer informatie over onze midgetgolfbaan

 

 

Kinderknutselhoek: vanaf € 350,-

Kionderknutselhoek Durady Groep

Onze kinderknutselhoek kleden we altijd gezellig aan, met kleurrijke tafeltjes en stoeltjes. De kinderen kunnen naar hartenlust knippen, kleuren, plakken en versieren. Ook de glitters zijn we niet vergeten. De kinderknutselhoek is goed te combineren met onze 
multifunctionele tent
, ons mobiel sierhekwerk en ons Frits Kasteel.

Knutselen is op allerlei momenten een leuk bezigheid. Denk hierbij aan carnaval, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Halloween, de herfstvakantie, Sinterklaas, kerst…enzovoorts. Kinderen hoeven zich ook als ze even geen zin meer hebben om te knutselen, niet te vervelen. We hebben namelijk ook altijd allerlei puzzels en spelletjes bij ons.

Kortom: een gezellige en creatieve activiteit, het hele jaar door!

Klik hier voor meer informatie over de kinderknutselhoek

Geheel verzorgd popcornfestijn: vanaf € 375,-

 

Popcorn festijn Durady GroepZin in de authentieke smaak van de enige echte originele Amerikaanse popcorn? Wij bakken deze voor u, vers en ambachtelijk. Onze retro popcornmachine is keer op keer een succes, niet alleen vanwege de popcorn zelf, maar ook door zijn sfeervolle uiterlijk.

Popcorn bevat voedingsvezels en antioxidanten en is daarmee dus een verantwoord tussendoortje. We hebben diverse varianten, waarvan de populairste ‘zoet’, ‘zout’ en ‘sweet sensation’ zijn. Zelfs mensen die normaal niet van popcorn houden, eten bij ons smaakvol mee. Het geheim zit hem in de lekkere bite die altijd naar meer smaakt.

Ons popcornfestijn is erg geschikt om een uitdeelactie mee te doen, waarmee u uw klanten of gasten extra verwent.

Klik hier voor meer informatie over ons popcornfestijn

 

Kinderoctopussy: vanaf € 650,-

Kinderoctopussy kermis Helmond

Met trots presenteren wij onze Kinderoctopussy, uniek in Nederland!

Deze attractie staat voor ‘groot vermaak voor de kleinsten’ en is een kopie van zijn broer, de grote octopus. De Kinderoctopussy is speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Doordat de armen afzonderlijk bewegen, hebben kinderen het gevoel dat ze op een echte octopus in de zee zitten.

Veiligheid staat bij ons voorop, er zit daarom ook bij deze attractie een log- en onderhoudsboek bij. Daarnaast is hij TÜV-goedgekeurd en verzekerd. Voor 100% veilig en onbeperkt plezier zit u met deze attractie helemaal goed.

Klik hier voor meer informatie over de Kinderoctopussy

 

Op zoek naar extra feestelijk voordeel?  Ontdek onze voordelige combinaties voor nog meer betaalbaar vermaak.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel.: 0416 340317 / 06 51313959
Fax: 0416 855012

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Transportkosten: € 0,45/km
Uurtarief extra personeel: € 35,00

Prijslijst 2016 excl. BTW en transportkosten, op basis van 4 uur

* Deze prijzen worden berekend per uur, exclusief BTW en reiskosten

**  Voor deze artikelen wordt € 50,- borg in rekening gebracht

Huur geschiedt op eigen risico.

Onze gegevens

Durady Groep
Postbus 63
5140 AB Waalwijk
Tel. : 0416 340317
Fax : 0416 855012
Mobiel: 06 51313959

KvK : 18043268
E-mail: info@durady.com

Laatste nieuws

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Kinder Octopussy voor de tweede keer Publieksprijs Kindervermaak Kermis Purmerend 2016

Vol trots kunnen wij u mede delen dat we voor de tweede keer de eerste ...

13 jun

No comments

Referenties

Facebook